Vi sætter den nye digitale standard

Vi sætter den nye standard og fordi det var smart i går, er det ikke nødvendigvis smart i dag. Vi er altid i udvikling og er altid på forkant.

Drømte om at skabe en arbejdsplads hvor man har lyst til at være, et sted man har lyst til at vise frem og være stolt af. Det er sådan vi tiltrækker kompetente og skønne medarbejdere man har lyst til at bruge mange timer med.

Casper Birch BuchbergPartner

Mød holdet

Vores kompetencer spænder bredt og vores titler er i bund og grund ansvarsområder, da vi er et dynamisk team, der kan sætte ind der, hvor der er brug for ressourcer. Hos os kan man ikke kun være god til én ting.

Casper Birch Buchberg

Partner

Jeg snakker for meget og blander mig i alt. Så mig skal du nok lære at kende, læs hellere om mine fantastiske kollegaer!

Jonathan Rosenberg Kaa Abel

Partner

Jonathan kommer oprindeligt fra Danmarks ældste by Ribe, og har siden januar 2013 været bosat i Helsingør. Det tog ikke mange måneder som nytilflyttet før han blev involveret i opstarten af a-round. Til hverdag håndterer Jonathan den daglige kundekontakt, og står for mange af a-rounds kommunikationsopgaver. Kompetencerne spænder bredt, men især indenfor HR, Kommunikation, Shopify og WordPress og ikke mindst Statistik & Analyse har Jonathan nogle af sine stærkeste kompetencer. Derudover er Jonathan alderspræsidenten i virksomheden og far til drengene Adam og Frederik.

Jonas Schelde

Programmør

Programmør & supporter så hjælpen kan mærkes.
Jonas har været med på teamet siden 2016, hvor han har været en solid del af holdet og hjulpet vores kunder med mange nørdede tekniske opgaver.
Men samtidig også simple spørgsmål til systemer og programmer, eller løser deres problemer med fjernsupport.

Benjamin Lipsø

Designer

Adobe sensai & hunde meme ekspert. Benjamin blev en del af teamet i start 2018, og siden da slynget det ene design ud efter det andet. Hans spidskompetencer er design og illustrationer og er en haj til stort set alle Adobes programmer, så hvis du vil lære en ny shortcut, du aldrig havde hørt om før, så skriver du bare til ham på Twitter.

Alexander Mosevang Christensen

Projektleder & Virksomhedsrådgiver

Alexander er en vaskeægte Helsingør-dreng, som både er født og opvokset i byen. Han besidder ligesom resten af holdet en bred vifte af kompentencer, hvor han primært har gjort sig indenfor strategi, videoproduktion, design og annoncering. Alexander har været tilknyttet a-round siden sommeren 2018, og er bureauets ubetinget sportsnørd: Undgå helst at snakke fodbold med ham... Han stopper nemlig aldrig, og har altid sine fakta om det ene eller andet klar.

Emilie Wøldike Ebbesen

Design & Kommunikation

Emilie har været en del af teamet hos a-round siden juni 2018. Hun er den eneste kvinde på kontoret og skal holde de 5 drenge i ørerne. Puha, det er ikke altid en nem opgave. Emilie er det man vil beskrive som pligtopfyldende, digital nørd, og den mest struktureret på kontoret. Selvom hun ser blid og sød ud, skal du ikke lade dig narre af de blå øjne og det blonde hår. Hun er nemlig hardcore speedway-fan og elsker at tilbringe sin fritid ved en speedwaybane, hvor hun kan få lidt jord på sig.

Mustafa (Musti) Karim

Programmør

Mustafa flyttede i en tidlig alder fra Helsingør, og har siden 2008 været bosat i Hørsholm. Han glemte dog aldrig sin hjemby, og med en engageret og motiveret holdånd, gik der ikke længe før Mustafa kom i kontakt med a-round.

Til dagligt er Mustafa elev hos a-round og er igang med EUX-uddannelsen “Datatekniker med speciale i Programmering”. Mustafa brænder for at gøre en forskel og er altid indstillet på at lære noget nyt.

Mustafa er en fitness-haj, men også hardcore gamer. Han mener, at der ikke findes noget bedre end fællesskab, så hvis man vil lære at få ømme muskler og få tæv i computerspil er han manden.

Stig Skovlind

Tekst på vej

Katrine Øst

Et gratis og uforpligtende projektoversigts møde

Start projektoversigt